BMK groep helpt een juridisch conflict oplossen

BMK groep helpt een juridisch conflict oplossen

Een zakelijke overeenkomst betreft bijvoorbeeld een afspraak tussen een bedrijf en klant. Vaak gebeurt dit schriftelijk. Ook opdrachtgevers en leveranciers leggen zaken op die manier vast. Communicatie is bij het afsluiten van een zakelijke overeenkomst essentieel. Het is belangrijk dat de wensen van het bedrijf en de klant duidelijk zijn vastgelegd in een contract. Zonder de juiste communicatie neemt de kans op juridische conflicten aanzienlijk toe. In dat geval kun je de BMK groep inschakelen.

Zakelijke overeenkomst

Een zakelijke overeenkomst wordt doorgaans opgesteld als er sprake is van vraag en aanbod. Daarbij doet een partij het aanbod, en stemt de andere partij daarmee in. Dit betreft bijvoorbeeld een leverancier die een partij goederen aanlevert bij een klant. Soms vindt een overeenkomst alleen op mondelinge wijze plaats. In de bedrijfswereld is dit echter niet aan te raden. Het nadeel van een mondelinge overeenkomst is dat toezeggingen niet te bewijzen staat. Om te zorgen dat afspraken helder zijn, en uiteraard dat deze worden nageleefd, is het verstandig om deze op papier of email vast te leggen. Een handtekening van beide partijen is daarbij gewenst.

De BMK groep

De rechten en plichten van beide partijen maken meestal deel uit van een zakelijke overeenkomst. Ondanks alle maatregelen kan het toch gebeuren dat de communicatie niet goed verloopt. Soms ontstaat er zelfs een juridisch conflict. In dat geval kun je de hulp inschakelen van de BMK Groep. Dit bedrijf heeft zich onder andere gespecialiseerd in juridisch advies, incasso en debiteurenbeheer. Een team van juristen staat klaar met hulp en advies wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een conflict over de zakelijke overeenkomst of geld. Dit betreffen lastige kwesties waarbij elke partij zijn eigen visie heeft. Bij BMK groep kun je dus terecht met allerlei vragen op zakelijk gebied. Voor meer informatie kun je eventueel ook de website www.bmkgroep.nl raadplegen.

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>