Volg een opleiding als administratief medewerker

Volg een opleiding als administratief medewerker

Als je graag een andere baan wilt of hogerop wilt komen kun je daarvoor een opleiding volgen. Stel, je wilt graag aan de slag als administratief medewerker. Dit is een functie die op veel bedrijven aanwezig is maar waar ook vaak naar gevraagd wordt.

Veel opleidingen mogelijk

Voor een opleiding tot administratief medewerker kun je op diverse plaatsen terecht maar kijk ook eens bij Fabius opleidingen. Ze bieden tal van opleidingen aan waaronder die tot administratief medewerker.

Wat doet een administratief medewerker?

Een administratief medewerker heeft uiteenlopende werkzaamheden waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan telefoon en mailtjes beantwoorden, brieven maken, dossiers bijhouden en nog veel meer. Deze veelzijdige functie biedt je afwisseling en is daarom iedere dag weer anders. Om je goed voor te bereiden op praktijksituaties leer je bij Fabius de theoretische achtergrond voor administratief werk goed kennen zodat je deze ook daadwerkelijk kunt toepassen in de praktijk. Behalve theorie leer je ook een aantal praktische vaardigheden zoals bijvoorbeeld goed en gemakkelijk omgaan met de computer. Hiervoor krijg je van Fabius ook een laptop om tijdens de cursus te kunnen oefenen.

Hoe, wat, waar en wanneer?

De cursus zelf bestaat uit 30 klassikale lessen van elk 3 uur die je op diverse plaatsen in Nederland kunt volgen. De opleiding tot administratief medewerker bestaat uit vijf onderdelen, te weten: toetsenbordvaardigheid, leren werken met Office, een kennismaking met praktijkvaardigheden die zich op een kantoor kunnen voordoen, een vervolgcursus MS Office en Taal en Rekenen. De opleiding volg je klassikaal maar de huiswerkopdrachten en de voorbereiding op de examens doe je thuis. Hoeveel tijd je daarvoor nodig hebt verschilt per persoon maar gemiddeld is dat een dagdeel per werk. Als je slaagt krijg je een diploma waarmee je zeker meer kans maakt op een leuke baan als administratief medewerker.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>